Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Valeriana e colegă cu Moş Ene

Naturisme. Valeriana e colegă cu Moş Ene

de Florin Condurateanu    |   

Somnul este o bucurie a omului, dar nesomnul chinuie şi prin lipsa de formă după o insomnie şi prin ineficienta zbatere pentru a readormi. Capsulele de Sedoral combină efectul favorabil somnului adus de plantele valeriană şi passiflora, cu cantitatea de melatonină ce favorizează instalarea somnului. Nu uitaţi că această compoziţie naturală, fără ingrediente chimice, frânează şi tensiunea nervoasă şi agitaţia.

Un adjuvant natural în diabet

Capsulele de Diabexal dau o mână de ajutor diabeticilor suferind de acea formă gravă de tip II, dependentă de insulină. Este un adjuvant protector al organismului, care micşorează şi colesterolul prea mare, un alt pericol în diabet.

Urzica e folositoare

Plantă desconsiderată, deoarece creşte sălbatic pe margine de şanţ, urzica are şi multe calităţi de luat în seamă. Capsulele Urzică &Vitamina C acţionează ca un detoxifiant, dar potoleşte şi durerile în criza de pietre la rinichi. Mai mult, sunt recomandate şi în hemoragii. Aceste virtuţi se adaugă efectului notabil al capsulelor pe bază de urzică, în anemiile cu sărăcie de fier.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri