Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicki Aycox, actriță din „Supernatural”, a murit la doar 47 de ani

Nicki Aycox, actriță din „Supernatural”, a murit la doar 47 de ani

de Razvan Voiculescu    |   

Nicki Aycox, care a interpretat-o ​​pe Meg Masters în serialul CW „Supernatural”, a murit săptămâna trecută, a anunțat familia ei.

Actrița a murit la doar 47 de ani, potrivit CNN. Aycox a interpretat demonul Meg Masters, în primul și al patrulea sezon din „Supernatural”. Ultima ei apariție în serial a avut loc într-un episod din sezonul 5.

"Cumnata mea frumoasă, deșteaptă, neînfricată și incredibil de talentată, Nicki Aycox Raab, a încetat din viață ieri, cu fratele meu, Matt Raab, lângă ea. Nicki și Matt au avut o viață minunată în California. Ea a fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care o cunoșteau au iubit-o.”, a scris cumnata actriței în data de 17 noiembrie.

„Șocat să aud că minunata #NickiAycox, prima noastră #MegMasters, a murit. Prea tânără. Era o plăcere să fii în preajma ei și dădea replici ca mierea și veninul. Mă minunez de faptul că a făcut un cuvânt ca ‘lackluster' legendar.”

 

 

De-a lungul timpului a făcut mai multe actualizări cu privire la starea ei de sănătate, iar în martie 2022 spunea că a început din nou chimioterapia.

"Bună tuturor! Îmi pare rău pentru timpul în care am lipsit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, dar totul are sens acum. Am devenit foarte bolnavă și m-am gânditt că am Covid în ianuarie, februarie. Am sfârșit în spital, diagnosticată cu leucemie.”, povestea actrița.

Actrița a avut și apariții în alte filme precum: Providence, Ed, Over There și Cold Case. A jucat, de asemenea, și în Criminal Minds, Perfect Stranger, Dark Blue, The Girl on the Train și Longmire.

Aycox s-a retras din lumina reflectoarelor în 2014, după rolul din filmul „Dead on Campus”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri