Jurnalul.ro Timp liber Monden Noi dezvăluiri despre trecutul celebrului tenor Placido Domingo

Noi dezvăluiri despre trecutul celebrului tenor Placido Domingo

După ce săptămâna trecută mai multe femei l-au acuzat pe cunoscutul tenor spaniol Placido Domingo de hărțuire sexuală, au început să apară și alte detalii despre viața artistului.La vârsta de 16 ani acesta a cunoscut o studentă la pian, Ana Maria Guerra Cue. Îndrăgostiți fiind, au decis să fugă şi să se căsătorească în secret. Însă părinţii lui Placido Domingo au aflat de această escapadă și l-au obligat să se întoarcă acasă. 

Părinții fetei au decis totuşi să-i ajute şi le-au închiriat un apartament pentru a se putea muta împreună. La puţin timp s-a născut micuţul Jose Placido Domingo Guerra. Însă relaţia nu a durat mult timp, Domingo fiind copleşit de o responsabilitatea atât de mare. 

Tenorul s-a căsătorit cu actuala sa soţie, soprana de origine mexicană Marta Ornelas, în 1962, când avea doar 21 de ani. Din acest mariaj au rezultat doi copii: Placido Domingo Jr şi Alvaro Maurizio Domingo. 

După aproape 60 de ani de mariaj cu cea pe care a considerat-o "femeia vieţii sale", izbucnirea acestui scandal ameninţă din nou liniştea familiei. Pe amândoi i-a legat pasiunea pentru muzică, având în vedere că ea era o artistă promiţătoare, ea câștigând un concurs pentru cea mai bună voce de soprană cu opera "Nunta lui Figaro". A preferat însă să renunţe la carieră pentru a-şi sprijini soţul şi a se dedica creşterii copiilor. "A fost lumina şi inspiraţia mea. Ea m-a învăţat totul şi a făcut din mine ceea ce sunt astăzi", declara tenorul, într-un interviu din 2016. 

O altă întâmplare neplăcută din viața artistului a fost în 2016, când acesta trebuit să doneze acirca 2 milioane de dolari pentru a-şi putea recupera fiul din prima relație  și nepoții din secta de Scientologie. Această religie interzice adepţilor orice contact cu persoane străine grupului iar tenorul a fost nevoit să plătească o sumă exorbitantă pentru a-i putea vedea. Relațiile lor au avut de suferit  după 2008, când Jose a intrat în sectă

AGERPRES

Subiecte în articol: placido domingo
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri