Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - O tânără irlandeză stabilită în Vaslui acuză că a fost agresată sexual şi aruncată de la etaj

UPDATE - O tânără irlandeză stabilită în Vaslui acuză că a fost agresată sexual şi aruncată de la etaj

UPDATE: Tânăra irlandeză internată în spital după ce a spus că a fost violată şi aruncată de la etaj a renunţat la acuzaţii

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au demarat cercetări, după ce o tânără de 24 de ani din Irlanda a ajuns, marţi seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, ea acuzând că a fost bătută, agresată sexual şi aruncată de la etajul I al unui bloc de către prietenul ei, un bărbat din Vaslui. 

Femeia este din Irlanda şi s-a stabilit în Vaslui în urmă cu câteva luni, iar marţi seara ea a ajuns în spital sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu multiple contuzii. 

'Atât victima, cât şi persoana indicată ca fiind agresor urmează să fie audiate în cursul zilei de miercuri, având în vedere că aseară se aflau în stare avansată de ebrietate', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David. 

Tânăra a rămas internată în spitalul vasluian, pentru mai multe investigaţii. 

'Pacienta a fost adusă de ambulanţă, policontuzionată prin cădere de la înălţime. A declarat că a fost aruncată de la primul etaj al unui imobil de către prieten, după ce a fost violată şi agresată fizic. Prezintă fractură de antebraţ şi un traumatism de coloană cervicală care necesită investigaţii computer tomograf', a declarat dr. Carmena Piseru, din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri