Jurnalul.ro Cultură Muzica Oana Pellea, despre scandalul de la Opera Națională: „Sunt îngrozită! Mi-e rușine că acest “ domn” a condus și dorește să conducă din nou o instituție de Cultură!"

Oana Pellea, despre scandalul de la Opera Națională: „Sunt îngrozită! Mi-e rușine că acest “ domn” a condus și dorește să conducă din nou o instituție de Cultură!"

de Redacția Jurnalul    |   

Actrița Oana Pellea este „îngrozită” de informațiile apărute în presă despre Fănel Ignat, fost director al Operei Naționale, care vrea acum să revină în funcție.

„Sunt îngrozită! Acest “domn” Fănel Ignat a fost Directorul Operei Române din București (!) si acum, culmea, dorește să revină în acest post…citiți și judecați dumneavoastră!

Parchetul trebuie să se sesizeze imediat!

Citiți și Scandalul de la Operă devine circ: două petiții contradictorii, din partea artiștilor. „Tinerimea Română” ar putea „înghiți” Opera Națională București 

Mi-e rușine că acest “ domn” a condus și dorește să conducă din nou o instituție de Cultură! Când vor înceta aceste abuzuri, aceste infracțiuni? Când vinovații își vor primi pedeapsa? 

Am avut de curând o experiență și o colaborare artistică minunată cu Opera Română, cu spectacolul Callas-Masterclass. Apreciez și m-a bucurat renașterea Operei Române din ultimii ani, renaștere care se datorează actualei conduceri. 

Citiți și Modificarea legislației în cazuri de hărțuire sexuală: victimele pot depune sesizări anonime

Regret nespus că imaginea Operei Române este umbrită de acest “caz” și sper ca organele abilitate, inclusiv DIICOT să ia măsurile cuvenite!”, a fost mesajul transmis de Oana Pellea, pe pagina sa de Facebook.

Subiecte în articol: fanel ignat Oana Pellea opera nationala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri