Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Old boys” de la CFR țin piept și lui Young Boys Berna

„Old boys” de la CFR țin piept și lui Young Boys Berna

de Şerban Mihăilă    |   

„Old boys” și Young Boys s-au confruntat în seara aceasta la Cluj-Napoca, într-un meci de fotbal-șah, care, evident, a convenit echipei mai experimentate și … mai lente. Altfel spus, veteranii lui CFR Cluj, cea mai bătrână formație din Europa League, au încheiat astăzi la egalitate, 1-1, cu tinerii lui Young Boys Berna, pe terenul din Gruia, în etapa secundă a grupei A din Europa League. Golurile au fost înscrise de Rondon, care a deschis scorul pentru „feroviari” în minutul 62, și Fassnacht pentru oaspeți, șapte minute mai târziu.

Meciul a demonstrat din nou că antrenorul Dan Petrescu are toate motivele să considere experiența drept principalul criteriu pe care îl folosește atunci când își alege fotbaliștii.

În celălalt meci, AS Roma a remizat pe teren propriu cu ȚSKA Sofia și, astfel, cu 4 puncte, CFR Cluj este lidera grupei, 

CFR Cluj a început cu o victorie în grupele Europa League. Campioana României s-a impus pe terenul lui ȚSKA Sofia, scor 2-0. Young Boys Berna a cedat în fața favoritei AS Roma, cu scorul de 1-2. Cu toate astea, înaintea meciului, Dan Petrescu spunea că elvețienii au șanse importante de calificare în primăvara europeană.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Păun, Hoban, Djokovic - Deac, Debeljuh, Rondon

Young Boys Berna: Ballmoos - Hefti, Camara, Zesiger, Maceiras - Fassnacht, Lustenberger, Aebischer - Elia, Nsame, Moumi Ngamaleu

Arbitru: Glenn Nyberg / Asistenți: Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (toți din Suedia)

Subiecte în articol: cfr cluj
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri