Jurnalul.ro Timp liber Culinar (P) Emilia Micu și FoodFix Tech aduc farmecul gătitului acasă cu noua carte digitală, „Emilia gătește la tine acasă”v

(P) Emilia Micu și FoodFix Tech aduc farmecul gătitului acasă cu noua carte digitală, „Emilia gătește la tine acasă”v

București, 3 octombrie 2024 - FoodFix Tech, platforma digitală ce utilizează tehnologia AI pentru a transforma rețetele video în ghiduri detaliate și interactive, anunță colaborarea cu Emilia Micu, cunoscută pe rețelele de socializare ca Emilia Gătește.

Împreună, lansează prima sa carte digitală de bucate, „Emilia gătește la tine acasă”, o colecție de rețete menite să aducă căldură, savoare și bucurie în fiecare casă.

Emilia Micu este un content creator de succes în domeniul culinar, având peste 236.000 de urmăritori pe Instagram, 472.000 pe Facebook și 214.000 pe TikTok. Cu o comunitate vastă, Emilia reușește să inspire mii de oameni să își descopere pasiunea pentru gătit, aducându-le rețete delicioase și ușor de realizat. Cartea digitală, „Emilia gătește la tine acasă”, cuprinde secțiuni diverse, precum „Bucuria Dulciurilor”, „Cine rapide cu impact puternic” și „Gustul de duminică”. Fiecare rețetă este gândită pentru a inspira utilizatorii să creeze momente speciale alături de cei dragi.

„Gătitul acasă nu este doar o activitate, ci o experiență care unește familiile, prietenii și creează amintiri. Prin această carte, îmi doresc să împărtășesc bucuria gătitului într-un mod personal și primitor cu toți utilizatorii platformei. Fiecare rețetă este o invitație de a transforma ingredientele simple în preparate delicioase și sunt încântată că FoodFix îmi oferă toate instrumentele pentru a mă conecta cu pasionații de gastronomie.”, spune Emilia Micu.

FoodFix oferă un loc pentru accesul la conținutul creat de cei mai influenți Chefi, Patiseri și Mixologi. Utilizatorii FoodFix beneficiază de acces la rețete complete de la creatorii lor preferați, cu informații despre ingrediente, cantități, specificații nutriționale și pași de preparare.

Suntem încântați să colaborăm cu Emilia Micu, o inspirație pentru comunitatea culinară. Cartea < care îi va încuraja să exploreze mai mult gătitul acasă. Aceasta este și una dintre dorințele noastre, să facilităm și să transformăm modul în care oamenii interacționează cu rețetele online.”, a adăugat Mihai Găvan, co-fondator și CEO al FoodFix Tech.

Accesează lista de așteptare aici: https://app.foodfix.tech/cookset/f637d79e-c294-46a5-b403-67907de3e8ed/.

FoodFix Tech își propune să devină 'Spotify-ul artei culinare', oferind un singur loc ce conectează bucătarii amatori și profesioniști cu o comunitate vastă de oameni din întreaga lume.

Mai multe informații despre FoodFix se găsesc pe http://foodfix.tech.

 

Despre FoodFix Tech:

Fondată în 2022 în Londra, FoodFix Tech este o companie de tehnologie la intersecția inovației în materiale video și industria culinară. Misiunea noastră este de a transforma modul în care cunoștințele despre gătit sunt împărtășite și consumate pe piața globală. Dezvoltăm tehnologie avansată care permite creatorilor de conținut să își monetizeze eficient materialele video prin transformarea acestora într-un standard de „food knowledge” accesibil și atractiv. Aceasta tehnologie oferă utilizatorilor o experiență de gătit unică, permițându-le să învețe și să gătească alături de creatorii lor preferați. FoodFix Tech este dedicată să ofere soluții inovatoare care să aducă creatorii și iubitorii de gastronomie mai aproape, indiferent de locația acestora.

Mihai Găvan – Co-fondator & CEO FoodFix Tech

mihai@foodfix.tech;

0726574103

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri