Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premieră la Insula Iubirii, chiar în săptămâna finală a reality show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dream date

Premieră la Insula Iubirii, chiar în săptămâna finală a reality show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dream date

de Redacția Jurnalul    |   

Cel mai dur test de fidelitate a ajuns în săptămâna finală şi totodată cea mai importantă din cursa către adevărul pentru care s-au înscris curajoasele cupluri.

Au fost trei săptămâni intense, în care interacţiunea cu ispitele le-a oferit ocazia să descopere noi lucruri şi să se analizeze pe ei înşişi, dar şi relaţia în care au venit. La doar câţiva paşi distanţă de răspunsurile atât de aşteptate, concurenţii din cupluri vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu ispitele care deţin o parte dintre aceste răspunsuri, într-o ediţie incendiară a celui mai dur test de fidelitate, luni, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, concurenţii vor face şi alegerile pentru dream date, marcând o nouă premieră în istoria show-ului.

Pe ultima sută de metri din test, fiecare experienţă a Insulei a fost trăită la foc intens de fiecare dintre participanţi. S-au făcut ultimele apropieri şi s-au luat ultimele decizii, înainte de dream date-ul de 24 de ore în intimitate cu ispita, dream date care poate răsturna totul pe Insula Iubirii, chiar înainte de ceremonia finală a focului.

Chiar înainte de alegerile finale pentru dream date, concurenţii au simţit din nou, pe propria lor piele, cât poate fi Insula de surprinzătoare: „Dragilor, experienţa voastră pe Insula Iubirii a intrat în linie dreaptă. Trebuie să alegeţi cu cine veţi merge mâine de dream date, o întâlnire cu totul specială, care va dura o zi şi o noapte!”, şi-a început Radu Vâlcan, gazda celui mai dur test de fidelitate, discursul. „Însă am o surpriză pentru voi. Pentru prima dată la Insula Iubirii, băieţi, veţi avea ocazia să refuzaţi acest ultim date. În acelaşi timp, şi fetele vor avea ocazia să refuze acest ultim date. Aşa că v-aş ruga să cântăriţi foarte bine decizia, căci aceste 24 de ore pot fi decisive, vă pot da ultimele răspunsuri înainte de ultima ceremonie a focului. E ultima piesă din acest puzzle!”, le-a mărturisit Radu Vâlcan concurenţilor.

Ce alegeri vor face concurenţii şi, mai ales, dacă vor da sau nu curs ispitele invitaţiilor primite, dar şi primele confruntări decisive relaţie vs tentaţie vor putea fi urmărite în această seară, de la 20.30, la Antena 1, în cel mai nou episod Insula Iubirii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri