Jurnalul.ro Ştiri Externe Premiile Grammy au fost amânate pe termen nedefinit din cauza răspândirii Omicron

Premiile Grammy au fost amânate pe termen nedefinit din cauza răspândirii Omicron

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy din acest an, care recompensează cele mai bune performanțe din domeniul muzical, a fost amânată pe termen nedefinit din cauza răspândirii rapide a variantei Omicron a coronavirusului, au anunțat organizatorii, citați de Reuters.

Spectacolul era programat să aibă loc în Los Angeles și să fie transmis în direct de rețeaua CBS pe 31 ianuarie.

"Având în vedere incertitudinile legate de varianta Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie implică pur și simplu prea multe riscuri", au declarat CBS și Recording Academy într-un comunicat comun, adăugând că o nouă dată va fi anunțată în curând.

Nominalizările pentru premii au fost anunțate în luna noiembrie. Premiile Grammy din 2021 au fost amânate și ele din cauza pandemiei COVID-19. Ceremonia a fost organizată în martie în loc de ianuarie și a inclus un amestec de segmente preînregistrate și live în fața unei mulțimi distanțată din punct de vedere social.

Organizatorii au sperat să revină anul acesta la ceva mai aproape de manifestarea tradițională, cu un public numeros în interiorul fostului Staples Center, numit acum Crypto.com Arena. Prezentatorul de televiziune Trevor Noah fusese desemnat să prezinte evenimentul.

CBS și Recording Academy au declarat că s-au consultat cu oficiali locali, experți în sănătate și artiști înainte de a decide să renunțe.

Organizatorii Festivalului de film Sundance au declarat marți că au anulat evenimentele cu prezență fizică și că le vor muta online.

Premiile Critics Choice Awards, care fuseseră stabilite pentru duminica aceasta, au fost amânate, fără o nouă dată programată.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: grammy
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri