Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 22, 23 și 24 aprilie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 22, 23 și 24 aprilie 2016

Vremea se va menține în general frumoasă, iar temperaturile vor continua să crească. Cerul va fi variabil în cursul zilei, prezentând înnorări temporare seara și noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. Valorile termice vor fi cuprinse între 4 și 24 de grade, cele mai scăzute temperaturi înregistrându-se în depresiunile Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la mari altitudini și în regiunea estică a țării. Și în București cerul va fi variabil, iar vremea se va încălzi față de zilele anterioare.

Joi

Minima: 4

Maxima: 24

Valorile termice vor fi mai ridicate. Cerul va fi variabil, dar spre seară și noaptea se va înnora treptat în toate regiunile țării. În jumătatea vestică a teritoriului va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-vest și la munte.

Sâmbătă

Minima: 4

Maxima: 24

Temperaturile vor continua să crească. Vremea va deveni caldă, dar, în același timp, instabilă. Instabilitatea se va manifesta prin înnorări temporar accentuate și averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, în vestul, nordul și centrul țării.

Duminică

Minima: 3

Maxima: 22

Vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor înregistra averse însoțite de descărcări electrice în majoritatea regiunilor țării. Seara și noaptea, în regiunile montane înalte, vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 21
Craiova 21
Timişoara 23
Sibiu 19
Suceava 19
Galaţi 21
Constanţa 18
Cluj-Napoca 18
Bacău 20
Baia Mare 19
Iași 20
Oradea 21
Reșița 21
Pitești 19
Brașov 18

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:20

Soarele apune: 20:09

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 762

Viteza vântului în km/h și direcția: 10 km/h (SV)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri