Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 25 aprilie. Vreme rece și instabilă

Prognoza METEO 25 aprilie. Vreme rece și instabilă

Vremea va fi caracterizată de instabilitate, devenind prea rece pentru ultima decadă a lunii aprilie în vestul, centrul și nordul țării. Tempera- turile minime se vor încadra 11 grade, iar maximele între 8 și 20 grade, în sudul extrem al teritoriului. se vor înregistra ploi în majori- tatea regiunilor. În zona montană înaltă se vor semnala Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. În Capitală, valorile termice vor fi destul de scăzute și vor cădea precipitații.

 

Luni 1/200C

Vremea se va menține în general insta-bilă, devenind rece pentru ultima decadă a lunii aprilie în vestul, centrul și nordul teritoriului. Vor fi înnorări temporar accentuate și precipitații în majoritatea regiunilor țării. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale.

 

Marți -4/160C

Temperaturile vor scădea, astfel că vremea va fi rece pentru această peri-oadă. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei și va ploua temporar în Muntenia, Dobrogea și local în Transilvania. La munte vor fi precipitații mixte și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Miercuri 2/210C

Vremea va fi în general frumoasă, tempe-raturile vor crește, dar vor fi în conti-nuare prea mci pentru această dată. Cerul va fi senin și variabil în vestul și nord-vestul țării, unde va ploua slab. În depresiuni vor fi condiții de brumă. Vântul va sufla slab și moderat.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri