Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 27, 28 şi 29 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 27, 28 şi 29 ianuarie 2016

Temperaturile maxime, în special cele diurne, sunt în creştere faţă de intervalul anterior şi vremea va deveni normală din punct de vedere climatologic, chiar uşor mai caldă decât normal în zonele de deal şi  munte. Cerul va fi parţial noros, cu înnorări locale şi posibil ninsori slabe, la munte şi în Maramureş. Vor fi condiţii de depunere a poleiului. Vântul va sufla moderat şi moderat, cu intensificări la munte şi pe litoral. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Şi la Bucureşti maximele vor trece de 0 grade.

Miercuri

Minima: -5
Maxima: 10

Începe un proces de încălzire în toată țara, mai ales în zonele de deal și de munte. Pe crestele montane și în Maramureș, vor fi precipitații mixte. În rest, izolat, ploi. Vânt cu intensificări la munte şi pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, ceață în zonele joase.

Joi

Minima: -3
Maxima: 14

Procesul de încălzire continuă. Vor fi înnorări temporare în regiunile nordice, estice și centrale unde izolat vor fi ploi slabe. Lapoviță și ninsoare în zona montană înaltă. Vântul va avea intensificări la munte.Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață în zonele joase.

Vineri

Minima: -5
Maxima: 11

Cerul se menţine înnorat în cea mai mare parte a teritoriului. Se vor semnala precipitații mixte la munte, ploi în Maramureș, Transilvania și Moldova. Izolat, condiții de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane şi va fi ceață în zonele joase de relief.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti2
Craiova6
Timişoara4
Sibiu4
Suceava2
Galaţi2
Constanţa2
Cluj2



TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri