Jurnalul.ro Cultură Teatru Program de vară la Teatrul Ion Creangă din București. Stagiunea s-a încheiat, dar rămânem împreună online!

Program de vară la Teatrul Ion Creangă din București. Stagiunea s-a încheiat, dar rămânem împreună online!

de Magdalena Popa Buluc    |   

Chiar dacă eroii și eroinele TIC și-au făcut bagajul și au plecat pe tărâmuri mai mult sau mai puțin îndepărtate, noi am pus la cale un preafrumos program estival, disponibil online, pe Facebook & Instagram. Se numește „Poveste de vară: actorii și personajele TIC”. De-abia așteptăm să îi cunoașteți mai bine pe cei care fac posibilă magia pe scena Teatrului Ion Creangă, iar din toamnă, când începe noua stagiune, să-i revedeți în spectacole, dar și în activitățile conexe teatrului!

„Poveste de vară: actorii și personajele TIC” se deschide cu prezentarea actrițelor Claudia Revnic și Carmen Palcu. Istorisirile lor sunt pline de emoție și aduc informații importante pentru cei care iubesc teatrul pentru copii și care țin la îndrumarea celor mici, de la vârste cât mai fragede, spre acest tip de manifestare artistică.

Pe Claudia, o puteți vedea, din toamnă, într-un rol surpriză dintr-un spectacol care va face să curgă praf de zâne la Sala Mare din Str. Piața Amzei nr. 13 și despre care veți afla mai multe în curând, iar pe Carmen, în minunatul „Hainele cele noi ale împăratului”. Primul face parte din categoria #TICJUNIOR, iar al doilea, din #TICPITIC.

În perioada următoare, alte mărturisiri la fel de savuroase vă vor face dornici să bifați fiecare titlu din repertoriul TIC. Actrițele Julieana Drăghici, Andreea Gaica și Andreea Mera își vor spune poveștile la Teatrul Ion Creangă – povești fermecătoare, perfecte de urmărit sub o umbrelă solară sau în aerul relaxant al unei destinații montane. 
Și, tot în programul estival, veți mai găsi și alte surprize, una mai minunată ca alta, din fascinanta lume a teatrului!

Subiecte în articol: Teatrul Ion Creanga
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri