Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețetă de la chef Paul Siserman - Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Rețetă de la chef Paul Siserman - Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Ingrediente:

150 gr tagliatelle proaspete (sau 250 grame uscate)

3 linguri sos pesto

110 gr piept de pui

2-3 linguri ulei de măsline

50 grame pecorino romano (sau parmezan)

piper proaspăt măcinat

Preparare:

Puneți la fiert o oală cu multă apă (2-3 lt) cu sare. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor. În paralel, incalziți uleiul de măsline într-o tigaie. Opriți focul și încălziți în ulei sosul pesto.

Pieptul de pui îl tăiați bucăți, îl codimentați și îl trageți la tigaie într-o lingură de ulei.

Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul din tigaie.

Presarați pecorino ras deasupra. Adaugați pieptul de pui și piperul proaspăt măcinat.

Pastele nu se cl[tesc cu apă rece pentru a permite sosului să adere la amidon.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri