Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei: Carne de porc cu fasole roșie

Reteta zilei: Carne de porc cu fasole roșie

Ingrediente

400 g pulpă porc
1 ceapă galbenă

2 cătei usturoi

3 buc ardei iute

800 g fasole mexicană

ulei de măsline

suc de roșii

sare de mare

cimbru

Mod de preparare

Se taie jumatate de ceapă mărunt și se pisează usturoiul. Se taie carnea în fâșii lungi de 4 cm și late de 1 cm, apoi se rumenește în ulei.Se adaugă ceapa, fasolea roșie scursă de zeamă și trecută printr-un jet de apă rece, sarea, ardeiul iute și usturoiul. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă 5 minute sa fiarbă, apoi se adaugă sucul de roșii și se aromatizează cu cimbru. Poftă bună!

 

Subiecte în articol: porc cu fasole roșie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri