Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Cremă de fistic cu mascarpone

Rețeta zilei: Cremă de fistic cu mascarpone

Ingrediente:

● 70 g fistic

● 100 g mascarpone

● 2 gălbenușuri
● 35 g zahăr

● 100 ml frișcă lichidă

● 2 linguri zahăr tos

Pentru servit:

● 100 ml frișcă lichidă

● 10 căpșune

● 20 g fistic mărunțit

● frunzulițe de mentă

Mod de preparare:Fisticul curățat se mixează cu 2 linguri de mascarpone și cele 35 g de zahăr iar gălbenușurile se amestecă bine cu cele două linguri de zahăr. Se adaugă apoi restul de mascarpone și pasta de fistic.Se bate apoi frișca și se adaugă în compozitie. Se repartizează în cupe cu felii de căpșune și se lasă la rece aproximativ 2 ore. Se servește cu frișcă, fistic și frunzulițe de mentă deasupra.Poftă bună!

 

Subiecte în articol: Cremă de fistic cu mascarpone
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri