Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Frigarui de berbecut

Reţeta zilei: Frigarui de berbecut

Ingrediente

200 g carne de berbecut

maghiran uscat

ulei de masline

usturoi uscat

seminte de mustar

coaja si suc de lime

patrunjel

3 ardei capia

200 g telemea de vaca

sare, piper boabe

Mod de preparare:

Pentru marinada, se amesteca ingredientele si se toarnă peste carnea taiata bucati. Se lasa cateva ore la rece.  Carnea se aşează pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, sa nu se arda pe grill. Ardeii se coc, se decojesc si se taie in bucati potrivite. Verdeata se marunteste iar brânza se sfarama. Frigaruile se aşează pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Se servesc alaturi de un pahar cu sauvignon alb sau roze. Poftă bună!

 

Subiecte în articol: Frigarui de berbecut
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri