Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Piept de pui cu alune

Rețeta zilei: Piept de pui cu alune

Ingrediente

400 g piept pui

  • 100 g cremă de branză proaspată
  • 4 buc frunze de salvie
  • 80 g bacon crud-uscat
  • 20 g unt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • piper negru
  • sare de mare
  • 50 g alune de pădure

    Mod de preparare

    Pieptul de pui se pune între două folii de plastic și se bate ușor  pentru a se fragezi. Se taie apoi în felii subțiri. Se mixează într-un blender alunele și salvia. Se pune crema de brânză într-un bol, se adaugă alunele tocate cu salvia și se amestecă bine. În mijlocul fiecărei felii de piept se pune o lingură de compoziție și se rulează. Se învelește fiecare rulou într-o felie de bacon și se leagă cu ață și se se prajeste. Poftă bună!

     

Subiecte în articol: pui cu alune
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri