Ingrediente:
400 gr de piept de pui
1 ceapa mare
1 ardei kapia rosu
400 gr de ciuperci conserva
200 gr de smantana
100 gr cascaval
1 lingura de faina
100 gr de unt
2 rosii
sare
piper
Mod de preparare:
Pentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena.Pieptul de pui taiat cubulete il calim 10 minute in untul ramas de la legume si adaugam ciupercile bine stoarse cand este gata puiul. Compozitia o punem peste legume in vasul de yena. Faina o amestecam cu smantana si o repartizam peste pui. Deasupra punem felii de rosii si dam vasul la cuptor 15 minute. Scoatem vasul si presaram cascaval ras deasupra si mai lasam 10 minute pana se topeste cascavalul.Pofta buna!