Ingrediente
✽ 4 bucăți piept de pui
✽ 250 g brânză de capră
✽ o legătură pătrunjel
✽ 2-3 fire coriandru
✽ o legătură ceapă verde
✽ 2 căței usturoi
✽ 4 linguri ulei
Pentru sos:
✽ 50 g capere din borcan
✽ 200 ml vin alb sec
Mod de preparare:
Se spală ierburile, se taie mărunt și se pun într-un castron. Peste ele se pune usturoiul pisat și o lingură ulei. Se amestecă și apoi se adaugă brânza fărâmițată. Fiecare bucată de carne se crestează și se pune amestecul de brânza și se prinde cu scobitori.Se prăjesc în ulei, se scot și în grăsimea rămasă se toarnă vinul și se adaugă caperele. Se amestecă bine și se lasă să dea un clocot. Pieptul de pui se servește alături de sosul de capere.Poftă bună!