Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Pricomigdale

Rețeta zilei: Pricomigdale

Ingrediente

300 g migdale

200 g zahăr

4 albușuri

esență de rom

Mod de preparare

Se pun migdalele pe o tavă și se coc 5 minute în cuptor. După ce s-au răcit se macină în mașina de tocat, păstrând câteva pentru decor.Se bat albușurile spumă. Se adaugă zahărul și esenșa de rom și se bat 10 minute pe baie de abur. Se adaugă migdalele măcinate și se mai amestecă puțin pe baie de abur.Se pune compoziția într-un pos și se pun grămăjoare în tava unsă cu unt. Între pricomigdale se lasă o distanță de 3 cm. Se pune câte o migdală pe fiecare grămăjoară și se coc 30 minute la foc moderat. Se repetă operația până se termină compoziția.Poftă bună!

Subiecte în articol: pricomigdale
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri