Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Ingrediente

2 bucăți piept de pui

3 cătei de usturoi

1 ceapă

1 ardei gras

o ananas

1 ou

sare

piper

Ingrediente pentru sos

2 linguri amidon

2 linguri sos de soia

sucul din conserva de ananas

Mod de preparare:

Se amestecă sosul de soia cu sucul de ananas și amidonul. Pieptul de pui se taie cubulețe și se combină cu oul bătut. Se trec bucățelele de carne prin făina, apoi se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc. Se sotează toate legumele tăiate într-o altă tigaie, în 2 linguri de ulei. Dupa 4-5 minute de se adaugă puiul și se toarnă sosul de ananas.Poftă bună!

 

 

Subiecte în articol: Pui cu ananas la tigaie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri