Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Reţeta zilei: Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Ingrediente:

150 gr tagliatelle proaspete (sau 250 grame uscate)

3 linguri sos pesto

110 gr piept de pui

2-3 linguri ulei de măsline

50 grame pecorino romano (sau parmezan)

piper proaspăt măcinat

Preparare:

Puneți la fiert o oală cu multă apă (2-3 lt) cu sare. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor. În paralel, incalziți uleiul de măsline într-o tigaie. Opriți focul și încălziți în ulei sosul pesto.Pieptul de pui îl tăiați bucăți, îl codimentați și îl trageți la tigaie într-o lingură de ulei.Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul din tigaie.Presarați pecorino ras deasupra. Adaugați pieptul de pui și piperul proaspăt măcinat.

Rețetă de la chef Paul Siserman

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri