Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiță, îl desființează pe Nicușor Dan: Suspendarea Planurilor Urbanistice va produce haos în Capitală

Robert Negoiță, îl desființează pe Nicușor Dan: Suspendarea Planurilor Urbanistice va produce haos în Capitală

de Alice Petrerscu    |   

Desființarea Planurilor Urbanistice Zonale va produce haos în Capitală, spune primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. El îi cere edilului general, să retragă de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de vineri proiectul privind suspendarea PUZ coordonator pentru Sectorul 3 pentru 2 ani.

 

 

Robert Negoiță explică de ce se opune suspendării PUZ-urilor:

„Faptul că noi avem această discuție și că o astfel de inițiativă a fost promovată în Consiliu, fără să avem o discuție, fără să existe o dezbatere, fără să existe o analiză, asta mi se pare inacceptabil. Noi ne-am văzut joia cealaltă, dacă nu mă înșel, deci acum două săptămâni, la Primăria Generală, primarii de Sector cu primarul general și nu ne-a spus nimic despre un astfel de demers. Deci astfel de inițiative de o astfel de mare însemnătate trebuiesc comunicate, trebuiesc dezbătute".

Primarul Sectorului 3 mai spune că „nu trebuie să desființăm PUZ-ul, pentru că ne ducem într-un haos. Consider că treaba primarului general în primul rând este să ne furnizeze un PUZ. Noi la Sectorul 3 am inițiat un PUZ de reglementare, disperați de faptul că nu avem nici un document urbanistic valabil. PUG-ul actual este expirat de mult timp și nu mai există nici o posibilitate legală de a fi prelungit".

Propunerea primarului general urmează să fie votată vineri de Consiliul General.

 

 

Subiecte în articol: robert negoita
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri