Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD va avea patru noi vicepreședinți. Lipă va fi „în zona sportului”

PSD va avea patru noi vicepreședinți. Lipă va fi „în zona sportului”

de Redacția Jurnalul    |   

PSD va avea patru noi vicepreședinți, anunță senatorul social-democrat Lucian Romașcanu. El afirmă că Elisabeta Lipă va fi vicepreședinte „în zona sportului”.

Lucian Romașcanu a declarat după ședința Consiliului Național al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului partidului de sâmbătă.

„S-au stabilit și aprobat anumite detalii organizatorice, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moțiuni. S-a votat și acceptarea moțiunii lui Marcel Ciolacu, care cuprinde și lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului”, a arătat Romașcanu.

El precizează că a fost aprobată modificarea pentru a exista patru noi vicepreședinți pe domenii de activitate.

„Avem din zona IMM-urilor pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreședinți, cum este domnul Șoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a adaugă el.

De asemenea, Romașcanu a mai spus că, în contextul candidaturilor la congres, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi individuale pe poziții, în timpul Congresului, să fie acceptate și supuse votului.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: romascanu psd congres
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri