Jurnalul.ro Timp liber Culinar Salată caldă de fasole boabe, roșii și telemea

Salată caldă de fasole boabe, roșii și telemea

de Andreea Tiron    |   

Gustoasă și sățioasă este o salată caldă de fasole boabe.

Cumvaplace.ro ne invită să o pregătim împreună și în 30 de minute vă puteți așeza la masă.

Salată caldă de fasole boabe, roșii și telemea

Ingrediente

  • 2-3 cutii de fasole boabe

  • 3-4 caței de usturoi

  • 400 g roșii cherry

  • 200 g telemea de capră

  • Coaja și zeama de la o lămâie

  • 2 legături de pătrunjel verde

  • 1⁄2 linguriță de chimion pudră

  • Ulei de măsline

  • Cimbru uscat

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Încălziți 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie împreună cu usturoiul feliat și chimionul. Pe foc potrivit, doar cât să aromatizați uleiul.
  • Puneți apoi fasolea, coaja rasă și zeama de lămâie, roșiile cherry, sare și piper după gust.
  • Lăsați pe foc, acoperit, doar 5-10 minute, roșiile să rămână aldente, să-și păstreze gustul proaspăt și dulceag.
  • La final, mai puneți un praf de cimbru, brânză telemea sfărâmată și pătrunjel verde. Poftă bună vă dorim. Pentru mai multe rețete ușor de făcut intrați pe cumvaplace.ro și pe canalul nostru de youtube.

Rețetă video

Subiecte în articol: salata fasole boabe retete
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri