Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce să adaugi în cafea pentru a elimina pofta de dulce

Ce să adaugi în cafea pentru a elimina pofta de dulce

de Redacția Jurnalul    |   

Un banal ingredient din bucătărie pus în cafea, te poate ajuta să scapi de pofta de dulce. Mai mult decât atât, întărește organismul.

Cu ajutorul acestuia, nu vei mai simți nevoia să îți adaugi arome în cafea, vei scăpa de pofta de dulce și vei avea un sistem imunitar puternic ce poate lupta cu vremea rece de afară.

Este vorba despre scorțișoară. Adăugarea scorțișoarei în cafea poate aduce mai mult decât doar o notă de aromă plăcută.

Scorțișoara are o dulceață naturală care poate înlocui parțial îndulcitorii adăugați în mod obișnuit în cafea și te ajută să scapi de pofta permanentă de dulce.

Consumul regulat de scorțișoară a fost asociat cu îmbunătățirea sensibilității la insulină și cu reducerea nivelurilor de zahăr din sânge, contribuind astfel la gestionarea diabetului de tip 2.

Totodată, scorțișoara este bogată în antioxidanți, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi și la menținerea sănătății celulare.

Acest condiment are anumite proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, lucru ce ajută la întărirea sistemului imunitar, potrivit drinktrade.com.

Subiecte în articol: scorţişoară cafea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri