Jurnalul.ro Sport eXtrasport Serena Williams îl atacă pe Ion Țiriac iar Ilie Năstase îl apără

Serena Williams îl atacă pe Ion Țiriac iar Ilie Năstase îl apără

Ion Țiriac a intrat în conflict cu Serena Williams, din cauza unor declarații pe care le-a făcut, în urma cărora americanca s-a retras de la turneul de la Madrid.

Ion Țiriac a dat o declarație care a deranjat-o pe Serena Williams. "Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme! Aș vrea să văd altceva, aș vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a fost afirmația fostului mare tenisman..

"Voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant", a răspuns tăios Williams, pentru "New York Times".

Ilie Năstase a vorbit despre acest conflict, declarând că: ”Sunt ele (n.r. - jucătoarele din circuitul WTA) prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale să se retragă. Sunt doar niște interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Țiriac, că arată bine? Dacă ești slabă, ești slabă, dacă ești grasă, ești grasă! El a făcut probabil o comparație între fetele care joacă acum în circuit și Serena”.

Subiecte în articol: serena williams ion tiriac ilie năstase
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri