Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion: Avem tot dreptul din lume să ne susținem moțiunea

Simion: Avem tot dreptul din lume să ne susținem moțiunea

Dreptul de a ne susține moțiunea de cenzură nu ne va fi încălcat, spune co-președintele AUR George Simion, după ce PSD și PNL au boicotat ședința BPR în care urma să se stabilească detaliile calendarului moțiunii de cenzură inițiată de AUR ȘI USR PLUS.

„Doar nouă dintre cei 26 de membri ai BPR au fost prezenți - cinci de la Camera Deputaților și patru de la Senat. Au lipsit PSD și PNL în integralitate, fără Ludovic Orban. Doar nouă sunt prezenți. Ceilalți țin cu Florin Cîțu și încearcă să blocheze moțiunea. Orban și Dragu au anunțat că vor trimite la Guvern moțiunea de cenzură”, declară George Simion.

Calendarul e descris, spune copreședintele AUR, de textul Constituției și de regulamentul celor două camere. Se citește în maximum cinci zile de la depunere și la trei zile se votează.

„Avem tot dreptul din lume să ne susținem moțiunea. Acest drept nu ne va fi încălcat, orice tertip încearcă ei și orice absențe au în BPR. Nu e posibil așa ceva. Deja e a patra ședința la care lipsesc”, conchide Simion.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: George Simion
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri