Jurnalul.ro Timp liber Culinar Spaghetti "Aglio, Olio e Peperoncino"

Spaghetti "Aglio, Olio e Peperoncino"

Ingrediente:

250 g spaghete

50 ml ulei de măsline

cinci cătei de usturoi

un ardei iute

pătrunjel verde proaspăt

parmezan sau brânză


Mod de preparare

Spaghetele se vor fierbe conform instrucțiunilor de pe cutie. Usturoiul și ardeiul se curăță și se toacă mărunt. După fierbere, pastele se lasă câteva minute la scurs, timp în care punem uleiul de măsline într-o tigaie la încălzit. Se călesc usturoiul și ardeiul timp de jumate de minut, după care se oprește focul și se adaugă pastele în tigaie. Se presară pătrunjelul și se amestecă bine toate îngredientele. Se pot servi ca atare sau cu topping de parmezan sau brânză. Se recomandă consumul acestora calde, imediat după preparare.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri