Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără a sunat la 112 să își reclame iubitul, apoi a închis. Bărbatul s-a dus la spital

O tânără a sunat la 112 să își reclame iubitul, apoi a închis. Bărbatul s-a dus la spital

O tânără de 17 ani, din Pitești, județul Argeș, a sunat la 112 să își reclame iubitul, apoi a întrerupt. Polițiștii au mers la locul de unde s-a făcut apelul, în apartamentul răvășit a fost găsită fata, în vreme ce bărbatul plecase la spital, pentru că avea mai multe leziuni prin înțepare.

O tânără a cerut ajutor, duminică, sunând la 112, dar apelul care s-a înrerupt brusc. Potrivit polițiștilor și procurorilor argeșeni, s-au făcut verificări complexe, în urma cărora s-a stabilit că apelul a fost efectuat din zona unui bloc de locuințe, din municipiul Pitești, stabilindu-se și apartamentul în cauză, unde nu a răspuns nicio persoană.

„Având în vedere rezultatul investigațiilor până la acel moment, a fost forțată intrarea în apartment, iar în interior a fost identificată o minoră de 17 ani, care a confirmat că a apelat la 112, pe fondul unui conflict cu concubinul acesteia, de 28 de ani, din Căteasca. De asemenea, în interiorul apartamentului au fost descoperite urme de răvășire și pete de culoare brun-roșcat. De asemenea, s-a stabilit că în acest interval, bărbatul de 28 de ani s-a prezentat la o unitate medicală, acesta fiind conștient și prezentând mai multe leziuni prin înțepare, din primele verificări stabilindu-se că acestea au rezultat în urma stării conflictuale cu minora de 17 ani”, transmite, luni, Poliția Argeș.

Pentru ambele persoane au fost completate formularele de evaluare a riscului pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Potrivit anchetatorilor, pentru tânăra de 17 ani nu au fost întrunite condițiile legale necesare emiterii unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul s-a opus emiterii acestuia, astfel că ambele persoane au fost informate cu privire la drepturile pe care le au. De asemenea, le-au fost înmânate formularele pentru solicitarea unui ordin de protecție de la instanța de judecată.

În urma evaluării medicale a leziunilor bărbatului, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, iar cercetările sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale în consecință.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tanara iubit spital
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri