Jurnalul.ro Ştiri Observator Tarom suspendă zborurile spre Beirut, pe fondul agravării tensiunilor din Liban

Tarom suspendă zborurile spre Beirut, pe fondul agravării tensiunilor din Liban

de Redacția Jurnalul    |   

Pe fondul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu și în urma alertei emise de Ministerul Afacerilor Externe de a evita orice călătorie în această regiune, compania Tarom anunță suspendarea zborurilor către Beirut pentru miercuri și joi.

Pe fondul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu și în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Liban și recomandă evitarea oricărei călătorii, compania Tarom anunță că suspendă zborurile către/dinspre Beirut în zilele de 31 iulie și 1 august, respectiv miercuri și joi.

Tarom le recomandă tuturor pasagerilor afectați de aceste anulări să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion.

Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziţionate de pe site-ul Tarom sau prin intermediul unei agenţii Tarom, comapnai transmite călătorilor să contacteze
centrul de suport Tarom la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.rorezervari@tarom.ro.

Modificările se pot face nu mai tȃrziu de 1 an de la data emiterii biletului de cãlãtorie.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: tarom suspendare zboruri
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri