Jurnalul.ro Horoscop Tarot. Previziuni pentru fiecare zodie în săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Tarot. Previziuni pentru fiecare zodie în săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

de Moira Dună    |   

Pune-ți o dorință și vezi cum se împlinește! Aceasta este energia capricioasă din săptămâna 16 - 22 septembrie 2024. 

Începem cu trei cărți de tarot pentru colectivitate: Regina Pentacolelor, Cele 7 cărți de tarot și Luna.

În primul rând, Regina Pentacolelor este pe masă în toată gloria ei. Ea ne amintește că nimeni nu îți poate lua valoarea decât dacă îi lași. Atâta timp cât cunoști adevărul din inima ta, vei prospera, fie într-o situație opresivă în care vocea ta este ilegală, fie că ai de-a face cu forțe vicioase.

În al doilea rând, Cele 7 cărți adaugă un al doilea strat acestui mesaj, dezvăluind nevoia de a lua fiecare zi așa cum vine. La urma urmei, chiar și Pământului îi ia ceva timp pentru a termina o evoluție în jurul Soarelui. Așa că ai răbdare și continuă să construiești în fiecare zi. Încrederea în sine și în abilitățile tale vor fi cei mai buni prieteni ai tăi.

În cele din urmă, Luna ne reamintește că există multe în lume de care ființele umane nu și-au dat seama încă. Puterile psihice sunt câteva dintre ele. Așa că fii atent și vei vedea ceva ce merită explorat!

Iată o care de tarot pentru fiecare zodie, în perioada 16 - 22 septembrie 2024:

Berbec: 3 baghete
Această carte te îndeamnă să ieși din zona de confort și să îmbrățișezi vastitatea lumii. Amintește-ți doar să ai încredere în instinctele tale în timp ce faci asta. Nu orice cale îți este destinată, așa că urmează lucrurile care rezonează cu tine în interior. 

Taur: 4 pentacule

Cartea este aici ca un întăritor pozitiv pentru toate deciziile tale excelente. Vine și recolta ta, nu există nicio îndoială. Așa că arată dragostea de sine pentru că munca ta grea și efortul imens vor da roade. O nouă normalitate de stabilitate și stabilitate va fi aici pentru tine. Ceea ce faci cu el depinde de tine, dar va fi o piatră solidă pentru următorul nivel.

Gemeni: 10 baghete
Fiind o carte care reprezintă poveri, este posibil să fii nevoit să te forțezi puțin mai departe decât de obicei și poate chiar să faci câteva ore suplimentare la serviciu sau un efort personal. Poți să ți le asumi pe toate? Nu uita să ceri ajutor dacă este prea mult. 

Rac: 3 baghete

Cartea îți spune că este timpul să-ți depășești temerile și să ieși din zona ta de confort. Este aici pentru a te încuraja pe măsură ce încerci lucruri noi, întâlnești oameni noi și profiți de oportunitățile care îți apar. Va exista o curbă de învățare (există întotdeauna), dar vei străluci atunci când încetezi să te îndoiești de tine și vei permite abilităților tale naturale să se activeze. 

Leu: Împărăteasa
Cartea îți reamintește că nu trebuie întotdeauna să alergi după ceea ce vrei pentru ca dorințele tale să prindă viață. Uneori trebuie să faci un pas înapoi și să fii receptiv. Asta oferă universului spațiu pentru a-și lucra magia în favoarea ta.

Fecioară: Regele Pentaculelor

Cartea te îndeamnă să fii mai sigură pe tine și să nu lași ca vorbirea de sine negativă să scape de sub control. Ești exact acolo unde trebuie să fii și faci tot ce trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivele. Carte este aici ca un semn că ești capabil, inteligent și meriți orice rol de conducere pe care l-ai putea avea sau ți se oferă. 

Balanță: Regina Pentaculelor
Cartea îți reamintește că puterea și măiestria nu sunt stereotipuri. Dispui de tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși. Nu-i lăsa pe cei negativiști să-ți întunece strălucirea din cauza credințelor discriminatorii cu privire la sexul tău, mediul cultural, culoarea pielii sau cine ești. Aplecă-te în energia Reginei Pentaculelor și vezi cine ești și ce aduci la masă. Nu există cale de mijloc când vine vorba de stimă de sine.

Scorpion: Asul Pentaclelor

Cartea te îndeamnă să ieși din zona ta de confort și să faci cel puțin un lucru în această săptămână care este nou pentru tine.

Poate fi să încerci un nou fel de mâncare, să mergi într-un loc unde n-a fost niciodată până acum, să începi un nou sport sau chiar să te apuci de un nou hobby. Orice ai alege nu este semnificativ. Rezultatul contează: vei fi inundat de inspirație prin acest efort. 

Săgetător: 8 baghete

Cartea te îndeamnă să știi exact ce vrei și să nu faci compromisuri pe căi care nu sunt pentru tine. Poți alerga în viteză până la linia de sosire odată ce vederea este fixată pe țintă. Ai încredere în inima ta în acest sens.

Cei care se luptă cu presiunea colegilor se vor descurca bine dacă încorporează o practică de fundamentare în viața lor de zi cu zi. Îi va ajuta să stabilească limite mai puternice împotriva a ceea ce nu este pentru ei, astfel încât să poată merge înainte.

Capricorn: 10 pentacule

Pregătește-te să ai o săptămână fabuloasă! Acesta este mesajul pentru tine. Vei fi bombardat cu dragoste și sprijin din partea celor dragi, parteneri și prieteni.

Aceia dintre voi cu afaceri vor experimenta, de asemenea, o creștere a conturilor și a fericirii clienților. Ești încurajat să-ți lași liberă latura creativă . Toată această energie pozitivă va aduce, de asemenea, idei bune și inspirație..

Vărsător: 3 pentacule

Acum este momentul să te cunoști pe tine însuți și să stabilești granițe sănătoase între calea potrivită pentru tine și calea corectă pentru alte persoane din viața ta și/sau rețelele sociale. Acesta este mesajul pentru tine, conform celor 3 pentacole.

Odată ce știi, vei gravita către oameni și oportunități care sunt aliniate cu tine și te pot ajuta să reușești pe calea pe care ai ales-o. Ești îndemnat să cauți astfel de colaborări și eforturi de echipă. Fructele unor astfel de eforturi vor fi mai dulci pentru tine decât doar să socializezi.

Pești: Nebunul

Cartea rezonează cu energie zero, îți spune că pânza goală nu trebuie să fie înfricoșătoare. Îți poate elibera creativitatea și îți poate scoate în evidență sinele autentic. Ești dispus să experimentezi această nouă aventură? Cu cât ești mai întemeiat în interior, cu atât mai dulce va fi calea din fața ta, potrivit yourtango.com.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri