Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl Simonei Halep, despre acuzațiile de dopaj: "Nu a luat niciodată niciodată vreo substanţă. Dumnezeu va scoate la lumină"

Tatăl Simonei Halep, despre acuzațiile de dopaj: "Nu a luat niciodată niciodată vreo substanţă. Dumnezeu va scoate la lumină"

Ca orice părinte care își iubeste copilul, tatăl Simonei Halep are încredere deplină în fiica sa. Stere Halep spune că Simona nu a luat niciodată vreo substanţă interzisă şi trebuie să lupte, pentru că este curată.

Antena 3 CNN a prezentat, în exclusivitate, prima reacție a tatălui Simonei Halep, după ce sportiva a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis. 

"Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist.

Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva - n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată. 

Nu a luat niciodată niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. 

Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme", a declarat tatăl lui Halep, Stere Halep, sâmbătă dimineaţă, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

 

Reamintim că  Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a transmis vineri că "Simona Halep, o jucătoare română de tenis de 31 de ani, a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP)".

Imediat după acest anunț, Simona Halep a reacționat:

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea.De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, deoarece este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată.

Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri