Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tendințe la genți damă pentru această toamnă 2021

Tendințe la genți damă pentru această toamnă 2021

Femeile iubesc gențile și le aleg cu atenție, pentru că vor să fie elegante și moderne. Când vine vorba despre tendințe la genți, femeile își îndreaptă atenția spre anumite categorii: genți cu logo, genți fără logo și genți de mână pentru anumite scopuri.

În sezonul de toamnă 2021, gențile își păstrează culorile clasice: gri, maro, grena, caramel, albastru, verde și negru. Acestea se potrivesc la orice stil de îmbrăcăminte din această toamnă. Desigur este mereu în trend geanta albă și predomină gențile cu modele geometrice, cu logo-uri, sau din materiale ce imită pielea de șarpe și crocodil.

Genți peste umăr și genți sub umăr

Aceste accesorii damă sunt din piele ecologică și au barete lungi sau scurte, care se poartă peste umăr sau sub umăr. Ambele variante sunt elegante și potrivite pentru diferite ținute în această toamnă. Unele modele pot avea un lanț elegant în loc de baretă, un lanț gros, sau un lanț alcătuit dintr-un număr excesiv de catarame, ce se poartă pe umăr și care devin astfel accesorii perfecte, deosebite pentru acest sfârșit de an.

Genți de mână

Aceste modele de genți sunt frumoase, la modă și atemporale. Femeile care le cumpără, probabil se gândesc să investească în genți pe care le vor utiliza și în următorii ani și care sunt destul de încăpătoare, fără să pară însă prea mari. Din fericire, cu astfel de modele, dorința lor este îndeplinită, pentru că gențile de mână nu se vor demoda niciodată.

Cele mai apreciate din această categorie sunt însă gențile de dimensiune medie, care au un logo subtil și baretă de umăr reglabilă.

Genți strălucitoare

Designerii au creat și genți mai sofisticate, din piele, catifea, cu mărgele, printuri, broderii, pietre prețioase și semiprețioase, inserții metalizate, sau din tweed, care sunt mai vesele și perfecte pentru orice anotimp. Unele genți sunt mai strălucitoare, argintii, disco-ball ca în colecția Zara.

Geanta de formă dreptunghiulară

Aceasta este potrivită pentru orice anotimp, este durabilă, încăpătoare și subliniază feminitatea. Este destul de mare, are dimensiuni optime, în ea poate încăpea chiar și un laptop. Este realizată dintr-un material robust și are mânere din piele, de lungime medie.

Genți în stil minimalist

În acest an, sunt în mare vogă anumite modele de genți simple, de dimensiuni reduse, ca de exemplu: geantă fără logo, geantă plic, geantă din piele ecologică cu baretă pe umăr, geantă din piele întoarsă, geantă din piele granulată  și altele. Acestea apar în colecțiile celor mai renumiți designeri și sunt excelente pentru ținutele casual, de zi cu zi.

Gențile mini au devenit foarte populare în această toamnă și în general sunt asociate cu articole de îmbrăcăminte ample, cum ar fi: blugi, blazere, cizme groase, coliere mari și impresionante.

În anul 2021 sunt în tendințele modei și alte genți foarte interesante, precum:

  • Geantă de piele ecologică cu logo ștanțat
  • Geantă de piele cu baretă de umăr și aspect matlasat
  • Geantă de piele cu baretă de umăr și aspect de piele de crocodil
  • Geantă plic de piele cu baretă detașabilă
  • Geantă cu detalii subtile în stil mozaic
  • Geantă crossbody din piele ecologică cu clapă
  • Geantă saddle de piele
  • Geantă de piele ecologică, etc.

Indiferent ce stil îți place, poți vedea astfel de accesorii de lux, cu sau fără logo ștanțat, într-o colecție minunată de genți de la planetashop.ro. Aici produsele sunt din piele ecologică și arată excelent din toate punctele de vedere, dar mai ales al design-ului. Toate modelele sunt deosebite, foarte frumoase și au prețuri rezonabile. Pielea ecologică din care sunt realizate astfel de accesorii este un material unic, care oferă durabilitate, rezistență și un confort sporit, datorită ușurinței sale incredibile.

Alte modele de genți în tendințele actuale ale modei

În acest an sunt la modă și anumite accesorii cu mâner, în care femeile își pot ține diverse lucruri necesare: chei, produse cosmetice, smartphone, etc. Acestea sunt genți deosebite, care arată ca un fel de cutie, ce poate fi în formă de cufăr, cărămidă, cilindru, sau cu marginile trapez ori rotunjite.

Un must-have în acest an este geanta din răchită sau din iută, în culori tradiționale sau pastelate care are un aspect romantic, deosebit.

Din tendințele modei fac parte și gențile mari, gențile XXL sau gențile supradimensionate, în care femeile pot ține o mulțime de lucruri necesare zi de zi.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri