Jurnalul.ro Ştiri Social Tir încărcat cu pământ pentru flori, răsturnat în Pasul Tihuţa

Tir încărcat cu pământ pentru flori, răsturnat în Pasul Tihuţa

Un tir încărcat cu pământ pentru flori s-a răsturnat, în noaptea de marţi spre miercuri, în Pasul Tihuţa din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17, blocând sensul de urcare, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb.

 

Accidentul s-a produs la km 105 +200 m, într-o curbă deosebit de periculoasă. Sensurile de urcare spre Pasul Tihuţa au fost blocate după ce şoferul tirului a pierdut controlul asupra volanului în curbă, a pătruns pe contrasens, iar autotrenul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, miercuri dimineaţa, că circulaţia rutieră pe DN 17 Vatra Dornei - Bistriţa se desfăşoară în continuare îngreunat, pe un fir alternativ, în zona în care s-a produs accidentul.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a precizat că, din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil produse în urma răsturnării tirului, un echipaj de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bârgăului a rămas la faţa locului în vederea monitorizării, pentru a se evita producerea unei noi situaţii de urgenţă. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri