Pentru că au proprietatea de a favoriza arderea grăsimilor. Nu, eliminarea grăsimilor din alimentație nu este soluția pentru a nu te îngrășa sau pentru a slăbi. O dietă fără grăsimi vă va afecta organismul și, în primul rând, activitatea cerebrală. Ideea, însă, este să le mâncați pe cele sănătoase nu pe cele proaste care se vor traduce în celulită, abdomen pufos și creșterea colesterolului rău. Pentru cine vrea să aprofundeze, am explicat AICI întreg mecanismul, ce efecte negative are eliminarea grăsimilor din dietă și care sunt cele bune și cele proaste.
1. Ardei iuți
Bombe de antioxidanți, reduc celulita și ajută la intensificarea arderilor metabolice.
2. Carnea de curcan
Slabă și fără colesterol, ajută la intensificarea proceselor metabolice și creșterea masei musculare. Iar masa musculară arde mai multe calorii, pe lângă faptul că este cea care dă aspectul de tonifiat.
3. Cartofii
Consumați corect, adică fierți sau copți și apoi răciți, în combinație doar cu legume, sunt excelenți în cura de slăbire. Prin trecerea prin acest tratament termic apoi răcire, amidonul se transformă în amidon rezistent care se comportă ca o fibră alimentară. Adică reglează digestia.