Jurnalul.ro Horoscop Topul celor mai buni tați din zodiac. Semnele care le oferă copiilor tot ce au nevoie

Topul celor mai buni tați din zodiac. Semnele care le oferă copiilor tot ce au nevoie

de Moira Dună    |   

Orice bărbat poate fi tată, dar este nevoie de ceva special pentru a fi un tată grozav. Există atât de multe moduri în care un bărbat poate defini paternitatea, dar asta nu înseamnă că toți bărbații vor fi tați buni, cel puțin nu așa cum are nevoie copilul.

Toți bărbații pot deveni tată, desigur, dar unele semne zodiacale au darul de a fi tați uimitori. De fapt, a fi cel mai bun tată pe care îl poate avea un copil vine de la sine.

1. Capricorn 
Capricornii s-au născut pentru a fi tați - este adevărata lor chemare. Ei își doresc ca ai lor copii să fie muncitori, responsabili și educați, la fel ca ei. Ca atare, ei caută mereu noi modalități de a-și educa copiii, fie în mod creativ sau tradițional.

Oricât de mult dorește Capricornul să le ofere copiilor tot ce își doresc, răsfățarea lor nu este ceva în care acest tată crede. Mai degrabă, ei vor ca cei mici să învețe singuri și să fie independenți.

2. Taur 
Taurul este unul dintre cei mai afectuosi parinti. Pentru tauri este important ca ai lor compii să se simtă în siguranță. Alături de securitate, Taurul vrea ca cei mici să înțeleagă importanța familiei.

Acest tată încearcă mereu să vină cu noi modalități creative de a-i aduce pe toți împreună. Deși Taurii sunt încăpățânați, ca părinți au răbdare și nu ridică aproape niciodată tonul. Copiilor unui tată Taur le place că este loial și știu că va fi acolo pentru ei în orice moment.

 A pune familia pe primul loc este o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii anumite abilități, pe care le pot folosi mai târziu în viață și pe măsură ce cresc. Dacă Taurul are mai mult de un copil, ar trebui să fie sigur că se ocupă de ei pe rând.

Citiți și Horoscopul lunii septembrie 2024. Unele zodii vor face schimbări importante în relații

3.Gemeni 
Este important pentru Gemeni să aibă copii sănătoși din punct de vedere fizic și mental. În loc să vină acasă cu chipsuri și pizza congelată, ei preferă o abordare mai sănătoasă a preparatelor culinare; Tații Gemeni știu, de asemenea, că anumiți factori de stres încordează creierul copilului lor.

Din fericire, Gemenii își încurajează copiii să facă sport sau orice alt tip de activitate fizică pentru a-i menține în formă și ocupați. Vor să-și învețe copiii tot ce știu și cred că este esențial ca cei mici să aibă o cultură solidă.  

Gemenii pot pune prea mult accent pe sănătatea fizică, când sănătatea mintală este, de asemenea, cheia. Ei pot oferi un mediu sigur și liniștit pentru ca ai lor copiii să se relaxeze și să asculte cu atenție atunci când aceștia au o problemă.

4. Rac

Timpul în familie este cel mai important lucru pentru tații Raci. Le place să creeze tradiții de familie, fie că este vorba de jocuri de societate, de a merge la film sau de a face excursii la grădina zoologică. Racii vor ca toți cei din familia lor să fie apropiați și să aibă amintiri prețioase despre creșterea lor.

Cu toate acestea, uneori Racii ar putea crede că sunt puțin prea implicați în viața copiilor. Deși este grozav că vor să fie un părinte practic, pot forța copiii și poate crea o distanță dacă nu sunt atenți.

Dacă Racii vor ca ai lor copii să se bucure de timpul în familie, este important să le respecte confidențialitatea. Asta înseamnă să bată la ușă înainte de a intra în camera lor și să nu pună întrebări indiscrete.

5. Scorpion 

Una dintre cele mai mari preocupări ale Scorpionului ca tată este să-și țină copiii ocupați. Ei doresc ca cei mici să fie sociabili și extroverti, așa că îi încurajează să fie cât mai implicați în cât mai multe activități extrașcolare.

Scorpionul crede că un copil ocupat este un copil fericit, așa că încearcă diferite moduri de a-l ajuta să-și urmeze interesele și hobby-urile. Este o modalitate excelentă pentru copiii Scorpionului de a-și descoperi placerile, antipatiile, abilitățile și pasiunile.

Chiar dacă își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, Scorpionul poate părea uneori că vrea să mențină prea mult control. Este în regulă să le ofere copiilor o pauză dacă nu au chef să facă o anumită activitate extrașcolară. 

Citiți și 3 zodii binecuvântate de astre în perioada septembrie-octombrie 2024

6. Pești

Moștenirea parentală a Peștilor se concentrează puternic pe libertatea creativă și de exprimare. Indiferent de interesele copiilor lor, tații Pești vor face orice pentru a-i ajuta să exploreze mai profund lucrurile și să se dezvolte cât mai mult posibil.

Pentru acest tată, una dintre cele mai mari valori este a fi amabil cu ceilalți. Copiii lor învață să arate respect față de toți cei pe care îi întâlnesc. Peștii sunt extrem de concentrați ca ai lor copii să devină persoane uimitoare și complete.

În timp ce intențiile lor ca tați sunt remarcabil de altruiste, uneori Pești uită să adauge structură, fiind puțin prea îngăduitori. Este în regulă să spui Nu din când în când.

7. Balanță 

Pentru tații Balanță, nevoile copiilor lor înseamnă totul. Indiferent ce are nevoie copilul lor, Balantele le oferă fără ezitare. Când copilul lor vrea cea mai nouă piesă de tehnologie, Balanța o va cumpăra. Dacă vor înghețată la cină, asta consumă.

În familia Balanței nu există secrete. Tații Balanță sunt deschiși și sinceri cu copiii lor, astfel încât aceștia să aibă încredere în ei. Dar este ușor pentru Balanță să aibă resentimente atunci când nu primesc același nivel de efort pe care l-au depus pentru a-și îmbunătăți relația tată-copil.

Deoarece tații Balanță sunt atât de preocupați de nevoile copiilor lor, uneori este greu să spună nu, dar este o lecție esențială a creșterii. Balanțele nu ar trebui să aștepte atât de multe de la copiii lor, știind în schimb că există dragoste împărtășită.

8. Berbec 

Berbecii sunt pasionali, asertivi și sunt lideri puternici. Pasiunea și determinarea lor vor fi, fără îndoială, rădăcinile succesului copiilor lor. Tații Berbec doresc ca cei mici să învețe de la ei cum să fie independenți și orientați spre obiective.

Pe de altă parte, uneori Berbecuiilasă încăpățânarea să ia ce e mai bun din ei. Acest lucru poate crea multă dramă și luptă în casă, iar dacă Berbecul nu este atent, poate dăuna mult relației lor cu copiilul.

Dacă Berbecii pot învăța să fie mai răbdător și înțelegător, copiii lor îi vor aprecia și îi vor admira chiar mai mult decât o fac deja.

9. Fecioară

Fecioarele sunt tați stricți, genul de părinte „scoate-ți pantofii în casă”. Într-o casă plină de copii, ei se asigură întotdeauna că toată lumea este curată și îngrijită. Tații Fecioare cred că îi învață pe copii responsabilitatea.

Fecioarele respectă și prețuiesc opiniile și sentimentele copiilor lor. Acest lucru le permite acestora să aibă încredere în tatăl lor și să știe că el va fi mereu acolo pentru ei.

Fecioarele ar trebui să se asigure că nu își copleșesc copiii cu atenție. Dacă le îndreaptă întotdeauna un fir de păr care nu este la locul lui sau îi chestionează tot timpul despre locul în care se află, ar putea deveni puțin sufocanți.

10. Leu

Leul poate fi uneori destul de indulgent și impulsiv. Ca orice părinte mândru, le place să se laude cu copiii lor și să-i răsfețe fără nicio ezitare. Tații Leu își doresc ca cei mici să aibă o viață mai bună, dar uneori se concentrează pe propriile nevoi, în loc să acorde atenție copiilor.

Leul are o mulțime de lecții importante pentru copiii lor dar nu trebuie întotdeauna să le asigure copiilor obiecte materiale. Lecția pe care o pot preda este că totul în viață trebuie câștigat. 

În loc să se concentreze pe răsfățarea copiilor, tații Leu pot începe cu lecții simple. Îi pot învăța pe copiii lor că nu pot obține întotdeauna ceea ce își doresc și răbdarea este o virtute.

11. Săgetător 

Săgetătorul adoră să călătorească și să se aventureze și își doresc ca și copiii lor să fie la fel. Uneori, tații din Săgetător vor merge până la a-și lua copiii de la școală pentru a-i duce în excursii.

A fi tată poate fi dificil pentru ei eoarece își doresc ca ai lor copii să vadă lumea și să aibă o cultură solidă. Dar Săgetătorului îi este greu să prioritizeze și să-și ajute copiii să devină adulți responsabili.

Săgetătorii își pierd adesea din vedere rolul lor de părinte și își asumă mai mult un rol de prieten. Ar putea părea un lucru bun la momentul respectiv, dar poate duce la probleme mai mari pe parcurs.

12. Vărsător

Ca tată, uneori Vărsătorii simte că trebuie să fie cel mai bun prieten al copilului. Acest semn zodiacal este relaxat, calm și poate fi detașat emoțional, dar când vine vorba de creșterea unui copil, nu este întotdeauna ușor să acționezi în acest fel.

Nu toată lumea are ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun părinte, și este în regulă – toată lumea face greșeli. Dar copiii au nevoie de sprijin emoțional, fără de care ei pot întâlni multe obstacole în viața lor.

Nu există nimic mai important pentru un copil decât dragostea unui părinte, așa că tații Vărsător ar trebui să facă tot ce pot pentru familia lor. Este bine să se adigure că le oferă multă dragoste și acordă o atenție deosebită nevoilor lor, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: horoscop zodii tati copii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri