Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în viața unui jucător din NBA: și-a pierdut ambele surori din cauza violențelor de pe străzi

Tragedie în viața unui jucător din NBA: și-a pierdut ambele surori din cauza violențelor de pe străzi

Jucătorul echipei New York Knicks, Reggie Bullock, trece printr-o tragedie, după ce sora sa, în vârstă de 22 de ani, a fost omorâtă în timpul violențelor din Baltimore, luni, în urma cărora au murit trei persoane. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a echipei din NBA.

 

„Nu m-am simțit niciodată atât de trist”, a postat jucătorul Reggie Bullock, miercuri, alături de o fotografie cu sora sa Keiosha Moore, pe Instagram, potrivit NY Post.

Nu este prima tragedie prin care trece jucătorul. În 2014, acesta și-a pierdut o altă soră, transexuală, Mia Henderson. Aceasta a fost înjunghiată. Până în prezent, autorul crimei nu a fost identificat, însă Bullock a devenit mai activ în cadrul comunității LGBTQ.

„Nu am reușit, ca frate, să vă apăr de pericolul de pe străzi. Am dat greși de două ori.”, a mai scris acesta. „ÎMI PARE FOARTE RĂU, SURORILE MELE. O SĂ FAC TOT CE POT PENTRU A-MI ȚINE FAMILIA ÎMPREUNĂ și voi munci din greu pentru a afla cine i-a luat viața surorii mele. ”

Bullock, în vârstă de 28 de ani, se află în prezent la recuperare după o intervenție chirurgicală pe care a avut-o în luna iulie.

Subiecte în articol: nba knicks reggie bullock
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri