Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei adulţi şi un bebeluş, transportaţi la spital în urma unei coliziuni în lanţ pe DN 1

Trei adulţi şi un bebeluş, transportaţi la spital în urma unei coliziuni în lanţ pe DN 1

de Redacția Jurnalul    |   

Şase autoturisme au fost implicate, duminică seara, într-o coliziune în lanţ pe DN 1, la ieşirea din oraşul Aleşd spre Oradea, în urma accidentului trei adulţi şi un bebeluş de-o lună fiind transportaţi la spital, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

"La data de 18 august a.c., la ora 18,34, poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, în afara localităţii Aleşd, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier", a informat, într-un comunicat, IPJ Bihor.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, cauza iniţială a accidentului rutier a fost că unul dintre şoferi, un bărbat de 31 de ani din localitatea Tinăud, care nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în mers şi ar fi acroşat din spate un autoturism, condus regulamentar, în faţa sa, de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Lugaşu de Jos, judeţul Bihor.

"Din impact, cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, iar ulterior, în aceeaşi modalitate, în accidentul rutier au mai fost implicate alte trei autoturisme, toate acroşate din spate, provocându-se astfel o coliziune în lanţ", a informat IPJ Bihor.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism acroşat, un tânăr de 22 de ani, din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, pasager în acelaşi autoturism, o femeie de 25 de ani, din Oradea, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani şi un minor de o lună, pasager în acelaşi autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital.

La testarea conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative.

"Cercetările sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor producerii accidentului rutier", mai menţionează sursa citată.

AGERPRES

Subiecte în articol: accident dn1 bihor autoturisme spital
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri