Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei bărbaţi, reţinuţi pentru agresarea unui tânăr, dar şi a poliţiştilor care au intervenit

Trei bărbaţi, reţinuţi pentru agresarea unui tânăr, dar şi a poliţiştilor care au intervenit

de Redacția Jurnalul    |   

Trei bărbaţi au fost reţinuţi într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi distrugere, în urma unui incident produs pe 20 iulie în localitatea Ţicău, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Dosarul este instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

"O femeie a sesizat Poliţia oraşului Ulmeni despre faptul că fiul său a fost victima unei agresiuni fizice. La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr, victimă a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, care a fost transportat la Spitalul din Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, poliţiştii au identificat alţi trei tineri, din localitate, bănuiţi de comiterea faptei. Cei trei tineri au devenit recalcitranţi, au adresat injurii şi ameninţări, agresându-i fizic pe doi poliţişti care au intervenit la eveniment. De asemenea, aceştia au distrus elemente ale autospecialei cu care s-a intervenit", a precizat Florina Meteş.

Tinerii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

"Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", a transmis Meteş.

Sursa: AGERPRES

Subiecte în articol: retinuti barbati politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri