Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei copii au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17

Trei copii au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17

de Redacția Jurnalul    |   

Trei copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani au fost răniţi, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu Măgheruş, după ce autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din judeţul Mureş s-a răsturnat în curtea unei case, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"Astăzi, 4 august, poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit pentru efectuarea cercetărilor la un accident rutier, produs pe Drumul Naţional 17, în Şieu Măgheruş. Din primele date, un bărbat de 29 de ani din Suseni, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Dej-Bistriţa, a pierdut controlul direcţiei, a lovit o ţeavă de gaze şi s-a răsturnat în curtea unui imobil. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri, minori cu vârste între 4 şi 12 ani, transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a informat IPJ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul este tatăl a doi dintre băieţii răniţi în accident, cei de 4 şi 6 ani, iar cel de 12 ani îi este nepot, potrivit precizării făcute pentru AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: AGERPRES 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri