Jurnalul.ro Ştiri Externe Trupul decapitat al jurnalistei suedeze, descoperit lângă coasta Danemarcei

Trupul decapitat al jurnalistei suedeze, descoperit lângă coasta Danemarcei

Trupul decapitat care a fost descoperit în apropierea coastei Damenarcei a fost identificat a fi jurnalista suedeză Kim Wall, dispărută în urmă cu câteva săptămâni, relatează BBC.

Investigatorul Jens Moller Jensen a declarat că de torso fuseseră legate greutăți pentru ca acesta să nu ajungă la suprafața apei.
Ultima oară când jurnalista a fost văzută în viață a fost pe 10 august, atunci când a plecat la bordul unui submarin împreună cu Peter Madsen, inventatorul acestuia, pentru un interviu.

Submarinul s-a scufundat la câteva ore după ce au început căutările lui Kim Wall, după ce partenerul ei a reclamat la poliție dispariția femeii iar Madsen a foost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Madsen inițial declarase că a lăsat-o pe Kim Wall în apropiere de Copenhaga însă ulterior a spus că jurnalista ar fi murit într-un accident și a ”îngropat-o” în mare.

Poliția investighează în continuare acesată crimă oribilă și plină de necunoscute.

 

Investigatorii spun că trupul mutilat al femeii relevă intenția criminalului de a-și ascunde fapta asigurându-se că trupul în descopunere nu va ajunge la sorafața apei.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri