Jurnalul.ro Timp liber Ubisoft amână lansarea noului joc Assassin's Creed

Ubisoft amână lansarea noului joc Assassin's Creed

de Redacția Jurnalul    |   

Ubisoft amână lansarea Assassin's Creed Shadows până în februarie 2025, față de noiembrie 2024, cum era inițial planificată.

Ubisoft a anunțat miercuri că lansarea mult așteptatului joc Assassin's Creed Shadows a fost amânată pentru 14 februarie 2025, în loc de noiembrie 2024, cum era planificat inițial. Decizia vine ca urmare a unor lecții învățate după lansarea Star Wars Outlaws, din august, care nu a avut performanțele financiare anticipate, informează AFP.

Compania a explicat că, deși jocul Assassin's Creed Shadows este complet din punct de vedere al caracteristicilor, este nevoie de mai mult timp pentru a rafina și perfecționa produsul final. Întârzierea face parte dintr-o strategie mai amplă a Ubisoft de a pune accent pe experiența jucătorului și pe calitatea gameplay-ului.

În contextul acestei amânări și al vânzărilor slabe pentru Star Wars Outlaws, Ubisoft a redus prognoza privind veniturile nete din al doilea trimestru, estimând acum între 350 și 370 milioane de euro, față de 500 milioane cât anticipase inițial.

CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a spus că performanța sub așteptări din al doilea trimestru a necesitat o reacție rapidă din partea companiei. Acest nou obstacol vine după ce Ubisoft a trecut printr-o perioadă dificilă în anul financiar 2022-2023 și a anunțat deja mai multe disponibilizări în 2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Ubisoft Assassin's Creed
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri