Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: O tânără a leşinat în timp ce stătea la coadă la Serviciul Înmatriculări

Vaslui: O tânără a leşinat în timp ce stătea la coadă la Serviciul Înmatriculări

O tânără a leşinat, marţi, în timp ce stătea la rând la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor, aceasta suferind, în cădere, un traumatism cranio-cerebral.

Fetei i s-a făcut rău pe fondul aglomeraţiei de la ghişeu şi al căldurii excesive, instalaţia de aer condiţionat nefuncţionând corespunzător. 

"Un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului, în urma unei solicitări făcute pentru o tânără în vârstă de 18 ani, care a făcut o criză de lipotimie, iar în cădere a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pacienta era conştientă, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean Vaslui, pentru îngrijiri medicale suplimentare", a declarat, pentru AGERPRES, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, plt. maj. Vlad Cepoi. 

În urmă cu câteva luni, din cauza volumului foarte mare de muncă, o angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor a leşinat în timpul programului de lucru, conducerea Instituţiei Prefectului atrăgând atenţia, la momentul respectiv, cu privire la numărul insuficient de angajaţi.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri