Jurnalul.ro Timp liber Monden Veste bună pentru Britney Spears. Ce a declarat tatăl vedetei pop

Veste bună pentru Britney Spears. Ce a declarat tatăl vedetei pop

După 13 ani de exercitare a tutelei, Jamie Spears a cerut oficial, marți, anularea totală a acesteia asupra vieții și activității fiicei sale Britney Spears, scrie AFP.

Vedeta pop se luptă de doi ani pentru a-l înlătura pe tatăl său de la conducerea afacerilor sale iar în ultimele luni ofensiva a fost larg mediatizată, Britney acuzându-și tatăl de abuzuri. 
În luna august, el a afirmat că doreşte "să colaboreze cu tribunalul şi cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie liniştită către un nou tutore". Declarația sa a însemnat un succes pentru cântăreață.

Britney Spears are 39 de ani și din 2008 tatăl său a preluat controlul vieții sale, după ce a avut mai multe căderii nervoase, a luat decizii controversate și a abuzat de droguri, stârnind îngrijorări cu privire la sănătatea sa mintală. Totodată, ea a pierdut și custodia celor doi copii.

Potrivit documentelor depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jamie Spears spune acum că fiica sa "are dreptul să ceară tribunalului să examineze cu seriozitate dacă această măsură de tutelă este în continuare necesară".

Totodată, legea nu obligă pe vedetă să fie din nou evaluată psihologic pentru anularea tutelei, ceea ce Britney a refuzat încă de la începutul acțiunii în instanță, la sfârșitul lunii iunie. În înregistrarea video, care durează 20 de minunte, aceasta a vorbit mult și repede și a spus că a urmat un tratament pentru a-și controla conmportamentul, nu a avut voie să ia decizii cu privire la prietenii și averea sa, și nici măcar la viața sa intimă, neputând să renunțe la sterilet pentru a avea alți copii.
"Vreau doar să îmi reiau viaţa, s-au împlinit 13 de ani de atunci şi a trecut un timp suficient", a declarat aceasta.

În cererea adresată instanței, se arată că "Tutela a ajutat-o pe Britney să traverseze o criză majoră din viaţa ei, să îşi revină şi să avanseze în carieră, să îşi pună ordine în finanţe şi în chestiunile private. Dar, recent, lucrurile s-au schimbat".

Subiecte în articol: britney spears
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri