Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor

Victorie pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a învins marți seara, în returul primului tur preliminar al UEFA Champions League, echipa Borac Banja Luka, din Bosnia Herțegovina, cu scorul de 3-1. Marius Șumudică a debutat cu o victorie pe banca ardelenilor.

CFR Cluj Napoca a început cu dreptul campania de calificare în grupele Ligii Campionilor, reușind să marcheze de trei ori în poarta mult mai puțin titratei echipe Bosniace, care, chiar dacă nu a dat o replica foarte consistentă, a reușit totuși să marcheze o dată și facă un joc defensiv mai eficient decât era de așteptat.

Campioana României a început meciul cu ratarea unui penalty, de către Deac, în minutul 11, însă mingea respinsă de portarul advers, a ricoșat cu noroc la Omrani, care a deschis scorul.

Ciprina Deac s-a revanșat pentru ratarea loviturii de pedeapsă, marcând în minutul 28 cu un șut de efect, pentru 2-0.

Omrani și Păun ratează apoi două ocazii, execuțiile lor în spre poartă fiind blocate de fiecare dată de fundașii bosniaci.

În minutele suplimentare, Borac Banja Luka a surprins apărarea clujenilor, Panagiotis Moraitis marcând cu o lovitură de cap bine plasată și reducând diferența (2-1, min 45+1).

În partea secundă clujenii au dominat, fără a avea ocazi deosebite. În minutul 60, islandezul Runar Sigurjonsson a preluat o pasă a lui Deac, și a șutat din voleu. Marcând primul său gol pentru CFR Cluj și pentru scorul de 3-1 (min. 60) cu care s-a și încheiat partida.

Meciul tur se joacă marțea viitoare, la Banja Luka, nu înainte însă ca, sâmbătă, CFR Cluj să joace pentru Supercupa României, în compania Universității Craiova.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: cfr cluj champions league
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri