Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Cîţu solicită miniştrilor să-şi asume obiectivele din programul de guvernare

VIDEO Cîţu solicită miniştrilor să-şi asume obiectivele din programul de guvernare

de Alice Petrescu    |   

Premierul Florin Cîţu le-a cerut astăzi miniştrilor să-şi asume până săptămâna viitoare fişa aferentă fiecărui minister privind activităţile, acţiunile şi obiectivele din programul de guvernare şi să le completeze cu măsurile bugetate şi cele de reformă, urmând ca în funcţie de această "fişă a postului" să se facă lunar o evaluare, ale cărei concluzii vor fi trase la mijlocul anului la rectificarea bugetară.

 

 

În şedinţa de guvern de astăzi a fost prezentat un memorandum în care au fost prevăzute obiective clare pentru fiecare minister.

 

"Un alt lucru important pe care l-am făcut astăzi, este în primă lectură, un memorandum, şi vă spun de ce în primă lectură, cu tema: monitorizarea şi complexă pe bază trimestrială a acţiunilor întreprinse de Guvern pentru îndeplinirea programului de guvernare, activităţii ministerelor şi diseminarea rezultatelor. De ce este doar în primă lectură, pentru că fişele pentru fiecare minister în acest moment cuprind doar activităţile, acţiunile, obiectivele din programul de guvernare. Vreau ca aceste fişe să fie asumate de fiecare ministru în parte şi ele să fie completate cu acţiunile şi măsurile pe care noi le-am bugetat şi bineînţeles măsurile de reformă, a precizat Cîţu

"În şedinţa de săptămâna viitoare aş vrea să aprobăm şi acest memorandum şi apoi dăm drumul şi la evaluarea activităţii ", a declarat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Șeful Execuivului a declarat la B1 TV,  că fiecare ministru va avea un “carnet de note” pe baza căruia va fi evaluat la mijlocul anului. 

Subiecte în articol: Florin Cîțu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri