Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Florin Cîţu: În această pandemie, copiii au suferit foarte mult; au fost izolaţi de rude, de prieteni, de colegi

VIDEO Florin Cîţu: În această pandemie, copiii au suferit foarte mult; au fost izolaţi de rude, de prieteni, de colegi

Copiii au suferit foarte mult în pandemia de COVID-19, deoarece au fost izolaţi de rude, de prieteni, de colegi şi a fost foarte greu să li se explice de ce se întâmplă aşa ceva, a declarat, luni, la Palatul Victoria, premierul Florin Cîţu, la lansarea Programului naţional de suport "Din grijă pentru copii".



"Mă bucur că am reuşit să facem acest eveniment la timp pentru a marca într-un mod special Ziua Copilului, cu un program pe care îl facem din grijă pentru copii. (...) Ştim foarte bine că în această pandemie copiii au suferit foarte mult, au fost izolaţi de rude, de prieteni, de colegi şi era foarte greu să le explicăm de fiecare dată de ce. (...) De aici, a venit ideea acestui program care a fost făcut special pentru a se uita la această stare emoţională, la acest impact. Să vedem ce putem să facem acum, (...) cum putem să îi ajutăm. (...) În acelaşi timp, (...) avem în continuare o campanie de vaccinare în derulare şi de mâine putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor, trebuie să avem cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie", a afirmat Cîţu.

Subiecte în articol: florin citu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri