Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO JO Tokyo 2020: Paturile din carton în care dorm sportivii, ținta glumelor pe rețelele de socalizare

VIDEO JO Tokyo 2020: Paturile din carton în care dorm sportivii, ținta glumelor pe rețelele de socalizare

O curiozitate a JO de la Tokyo o reprezintă paturile din Satul Olimpic. Acestea sunt din carton, ecologice, și s-a răspândit zvonul că sunt fragile, pentru ca sportivii să nu poată  face sex în ele, scrie AFP.

Acest lucru a pornt de la o glumă a atletului american Paul Chelimo, care a spus că sunt făcute special să împiedice orice intimitate între sportivi. "Aceste paturi ar putea suporta doar greutatea unei singure persoane, pentru a evita orice altă situaţie decât sportivă", a scris el pe Twitter.

Gimnastul irlandez Rhys McClenaghan a arătat că acest mit nu este adevărat, sărind în ele.

"Paturile sunt presupuse a fi anti sex, da sunt făcute de carton şi par că s-ar rupe la cea mai mică mişcare brutală. Dar este fals, este un 'fake news'", a arătat el într-un video pe Twitter.

Și Comitetul Internațional Olimpiic (CIO) a preluat postarea cu privire la paturile ant-sex a lui Rhys McClenaghan pentru a răspunde, tot pe Twitter, la mai multe întrebări privind paturiile ecologice din Satul Olimpic.

Producătorul Airweave a transmis, în ianuarie 2020, că acestea sunt concepute să suporte o greutate de 200 kg. 

 


 

 

 


 

 


 

Subiecte în articol: paturi din carton JO tokyo
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri